vaset de poma i garrofaUn berenar ideal per aquests dies en els que hem començat a encendre la calefacció…o millor encara! si sou dels que us agrada fer ressopó, obriu la nevera, agafeu un vaset d’aquests,  l’escalfeu una mica, en feu quatre cullerades i…zzzzzzzzzz

Sabeu que la fruita cuita relaxa? Sabeu que la crema de garrofa és l’alternativa a la xocolata? Proveu-ho i ja veureu!!

 

Ingredients per a 2 vasets:

4 pomes petites (o dues pomes normals), ½ got d’ametlla en pols, 1 vaina de vainilla, crema de garrofa

Preparació:

  1. Pelar les pomes, treure els cors i tallar a trossos, posar-les en un cassó amb un pessic de sal, un culet d’aigua i la vaina de la vainilla. Tapar i coure a foc baix uns 20m.
  2. Passar la meitat dels trossos de poma cuita en un vas de “túrmix”, amb la farina d’ametlla i el contingut de la vaina de vainilla (ja sabeu, obrir-la per la meitat i amb el ganivet rascar-ne la “carn”). Triturar fins a obtenir una crema fina.
  3. La crema de garrofa és molt potent i energètica i per tant és millor diluir-la amb una mica d’aigua o amb l’aigua de cocció de les pomes si és que n’ha sobrat.
  4. Muntar els vasets amb el fons de crema de poma, els trossets de poma que hem deixat sencers al damunt i la crema de garrofa per sobre.
Anuncis