Ja ho diuen ja, que sovint les coses més senzilles són les que resulten millor i d’altra banda perquè complicar-se si amb quatre ingredients i 5 minuts fas un berenar nutritiu i sa? Mira que a mi les natilles, les de tota la vida, no m’havien dit mai res, de petita no havia sigut massa de “petitsuís” ni aquestes coses, i ara amb la peque de casa hem decidit apostar per un altre tipus d’alimentació més natural però sense renunciar a gaudir d’un berenar ben llaminer. El què més m’agrada:sense làctics, ni mantegues, ni sucres refinats,…aixxxx és que hi ha tot un món per descobrir!!

natilla senzilla

 Ingredients per a 2 natilles:

1 tassa de llet d’arròs amb avellanes,  1 cs melassa d’arròs (opcional), 1 cs kuzu, cúrcuma, canyella en pols.

Preparació:

  1. Escalfar la llet en un pot.
  2. Mentrestant dissoldre el kuzu amb una mica de llet vegetal freda i afegir-ho al pot de llet calenta.
  3. Afegir una mica de cúrcuma, per donar color de natilla, i la melassa i remoure a poc a poc i a foc baix fins que vagi espessint.
  4. Repartir en dos vasets i espolvorejar amb canyella en pols.

Es pot prendre acabada de fer, un xic calenteta o es pot refredar a la nevera i així acabarà d’agafar més consistència de natilla.

Anuncis