Aiiiii si l’hagués conegut abans!! No m’hagués costat tant convèncer als de casa de la importància de menjar algues!! Perquè amb aquesta recepta t’aconsello que preparis un pot i en facis una bona quantitat per anar tibant i posar-ne a cada àpat, a l’amanida, al plat de pasta, amb els llegums,…No només menges algues, tens una vinagreta perfecta i dones un puntassu extra a qualsevol plat que pugui semblar insípid.

 

Ingredients:

2 cs alga wakame seca,  2cs alga dulse (pots fer-ho amb les algues que tinguis a mà a casa, nori, arame, cochayuyo…)

2cs oli d’oliva verge extra, 1cp oli de sèsam, 1cs vinagre d’umeboshi, 1cs melassa d’arròs o suc concentrat de poma,  1cs aigua mineral, 1cs suc de gingebre ratllat (es ratlla sense pelar amb el ratllador, s’agafa el gingebre ratllat amb la mà i s’exprém) 1cp cúrcuma, una mica de pebre.

Preparació:

  1. S’hidraten les algues amb aigua uns 10m. S’escorren molt bé, i es piquen finetes.
  2. Es prepara la vinagreta i es barreja amb les algues i es deixa reposar una estona abans de consumir.

Si la utilitzes l’endemà veuràs com millora. Es conserva a la nevera 3-4 dies.

Anuncis